paus, but not for long

bloggen och jag gör slut. Ett par dagar eller nån vecka si sådär. Jag har massa saker jag vill skriva och lägga upp men vill fixa en layout först. Inget känns lönt att skriva nu när den ser så tråkig ut ändå. Dessutom puffas jag från en ide till en annan. Så jag ska tänka igenom lite och fixa och dona sen komma back on track. Men håll ut små barn.

its cool when you're touching my hand, soo come on


jag sparar mina slantar

redan nu börjar jag bli nyfiken på S/S kläderna. Lite osis kanske, med tanke på att det är minus grader ute och knappast shortsväder. Men jag tror att jag sparar mina slantar istället för att slänga bort dem på REA-kläderna och väntar tills det nya har hängts ut i butikerna. Ja, det är en tanke.. vi får ju se hur det går när jag besöker stan nästa gång.

looks like fuck

bloggen, just nu. Men jag testade lite igår, wopido. Kunde ju lite, som ni kanske ser. Jag vet nog, eller jag vet hur min blogg ska se ut nu, jävligt snyggt i huvudet än så länge. Ska ju bara få upp det här också. Krävs lite tid (=tålamod) perhaps some help. Bio ikväll, yesman



jag är inget bra på å städa

... jag är rent ut sagt dålig på det. Det började med att jag började måla i mitt fotoalbum med nagellack, sen blev de uppslagna sidorna klara och vändigt blöta. Kunde ju inte byta blad och fortsätta då. Så jag satt mig vid datorn och kollade igenom mapp efter mapp och hittade dessa bilder, vilka jag har inget minnet utav. Från i somras... mm, sommar


vecka.6

åker jag och josefin till Geilo, Norge för att bo hos sis och åka skidor. Över helgen såklart, så vi hinner med och festa.
Ja, det är helt beroende på om vi ens kommer dit, vem gissar på att vi kommer åka vilse på resan dit, jag kan lägga mycket pengar på att det kommer att bli så! Grymt kul, detta är något att se fram emot.

happy new year!


från förfesten hos Caroline, som förövrigt var det roligaste under hela kvällen.

Det blev minst sagt en rörig och galen kväll/natt. Vi flängde hit och dit, tappade bort varandra och vissa ägodelar gick sönder, såsom Josefins husnyckel till dit vi skulle sova - den bröts. Vi skrattar åt det nu (och då), och hur som helst så blev det en relativt lyckad kväll. Händeserik var den iallafall och spenderad med personer nära hjärtat, vad mer kan man önska sig då? Hoppas alla hade en lyckad nyår.

jag tycker sällan om tatueringar, men denna kan jag tillochmed tänka mig


sömntuta

fan vad jag sover då. Igår låg jag säkert i sängen till halv tre, idag inte mycket bättre si sådär en halvtimme tidigare bara. Hela veckan har jag hållt på känns det som, och drömt varje morgon att jag vill öppna ögonen men inte kunnat för att jag är för trött eller för full för att kunna öppna dom. äh, får la passa på och hålla dem stängda ändå.. snart skolan, doh

tvåtusennio


det är bara nyår en gång om året ...(fler bilder kanske kommer upp senare)

Lite sent, men GOTT NYTT ÅR till er allihopa, bestäm er för att det kommer bli ett bra år - så blir det det.

RSS 2.0