på att-köpa-listan


Ankelbootsen från DNA, jag tror minsann att de kommer sitta på min fot snart

Sensommar värme

Igår sken solen till mångas förvåning. Vädret tillät oss att cykla runt i leggings och somriga toppar. Jag och Erica passade på att ta vara på gårdagen genom en "picknick". Vi köpte passionsfrukt och nötter och en Plaza-tidning. Så där låg vi i gräset och väntade på Emma och Josefin som skulle hålla oss sällskap. Vi åt så många nötter så vi fick lust att leka ekorrar och klättra träd, haha! Det är ju skitkul och klättra i träd, när vi provade alla grenar för att hitta en favorit hann Emma och Josefin komma. De blev nog inte så förvånade av synen med tanke på alla saker jag och Erica kan få för oss att göra eller hitta/prova på. Jo, vi klättrade träd, precis som Michael Jackson brukar göra har jag hört. Han fyllde förresten 50 år i fredes. Så nu har Madonna en kompis att dela sin gammel-ålder med.

puss på det rätta stället
with love/josefin


Bild med mig och Erica en dag för ca 2 år sen

stockhoms trip



Jag och Noeline ska till Stockholm om mindre än en vecka, det kommer garanterat bli bäst! På onsdag far vi.
Visst hade det varit det ultimat att strosa omkring iklädd denna t-shirten på stockholms gator? Jag såg något liknande (en snyggare variant fast med samma text) på MQ häromdagen, det var lockande att ta med den hem men prislappen gjorde mig besviken.

I helgen blir det att leta efter billiga flyg erbjudanaden, annars kör vi på stand by biljetter. Vi måste bränna vår "Babez in Sthlm Hitz 1" också, haha! Favorit låtar som vi delar och som ska spelas flitigt i lägenheten i Stockholm. oh vad pepp jag är!

puss på det rätta stället
with love/josefin

mitt hjärta slår av gammal vana


det gör inte lika ont att tänka på dig,
men det som skrämmer mig är att jag fortfarande gör det

you name it

Idag var allt en stollig dag
Jag slingade håret på lock center och pratade med frisören i mer än de vanliga 10 minuterna. Vi hittade nya intressanta ämnen att småprata om, det var ett plus. Ett annat plus var att caroline satt jämte mig, vi hade bokat tid på samma salong och lyckats haffa samma klipptid. Caroline klippte av sitt hår - kort. (som vi tjatat)
jajävlar säger jag bara

Och inte nog med det in genom lock centers dörrar kommer Erica & Emma i sällskap med Andreas. Erica hade precis färgat sitt hår rött, trots att hon sagt att hon skulle bli brunett igen. Men jämte Erica står iallafall en brunett - Emma Evald!
jag fattar ingenting

Andreas slår till med att ta ett hål i örat. Han tog precis (samma dag, säkert samma timme) två hål i örat (där uppe med en stav-sak).
vi alla undrar vilket håll han ska sova på inatt

Emma är fortfarande brunett!

Hipp som happ, snipp snapp slut.
Kortfattat: Jag, Erica, Caroline och Emma är snyggare än någonsin och Andreas är askalas! :D:D finemang helt enkelt
Mitt resultat är att det ser solkysst och naturligt ut, skitbra!

ja, jajävlar säger jag bara

puss på det rätta stället
with love/josefin


från Lagerhaus


En del saker är så fula att de blir söta.
och jag älskar små onödiga ting

Hela veckan var en helg

Hur kommer det sig att de stunder när man har massa saker att ta tag i, är de stunder då man inte tar tag i något?

Man sitter och känner sig stressad och vet inte vart man ska börja, till slut så har dagen gått och man har inte fått något gjort eller ens påbörjat. Ibland när jag är riktigt duktig (eller riktigt stressad) så brukar jag skriva listor med alla sysslor jag måste ta tag i (mest för att det är så skönt att kryssa för alla sysslorna en efter en, allt eftersom jag blir klar).

Men i stora drag så tycker jag att det funkar. Sitter du hemma och har en miljon saker att göra eller ta tag i som du helst vill slippa. Skriv upp allt på ett papper, punkt efter punkt. Då vet du iallafall vad du ska börja med - punkt ett.

Ett tips är att inte bara skriva upp tråkiga och jobbiga saker. Låt en punkt vara "måla naglarna", det fixar man rätt lätt. Så när du är klar med det så får du kryssa för det på listan och känna dig duktig eftersom sysslorna blir allt färre.

Idag är dagen före skolan börjar, eller i en mer deprimerande version - sista dagen på sommarlovet.
och jag har funderat jättelänge men har fortfarande inte kommit på vart tiden har tagit vägen..

puss på det rätta stället
with love/josefin


where ever sunshine thats where I am

Jag slänger in dessa bilderna från sommarn, enjoy
Jag slänger in en bild från somras, enjoy

once apon a time I had forever

Men nu har jag bara två dagar på mig att fixa mitt samhällskunskaps-arbete innan skolan börjar igen.. typiskt mig

Hej!
Jag ska börja blogga är det tänk, vad bloggen kommer innehålla är ganska oklart men om jag känner mig själv rätt så kommer det nog sluta med att jag kommer skriva ner texter om saker jag själv funderat över. Och såklart tjusiga bilder att se och grubbla på.

För att ge er en aning om vem jag är så ska jag berätta att jag är en sjutton årig, lång, fullt levande tjej. Med två år kvar på gymnasiet i Halmstad. I fantasin har jag redan rest och flyttat till Frankrike för att bo där ett år eller två och har solbrända ben större delen av året och längre skidsemestrar i alperna under vintrarna.

Ibland får jag för mig lite smått tokiga ideér och hatar förövrigt marsvin och frågan "vad ska vi göra?"


puss på det rätta stället
with love/josefin

RSS 2.0