min pojkvän


Jag har ett förhållande med dessa skor, ett distans förhållande för att vara exakt. Jag besöker dem varje gång jag är i stan. Jag klappar honom lite, smeker dem längst sidan, ibland provar jag dom flera gånger om - två gånger/besök! Sen viskar jag fina komplimanger om hur fin han är, berättar hur skönt han sitter på min fot. Tyvärr så bor vi långt ifrån varandra, han får liksom aldrig följa med mig hem och förr eller senare måste jag ställa tillbaka honom på hyllan i affären och åka hem. För vi funkar inte publikt, klackhöjd (10,5cm) + Josefin höjd (173cm) = 183,5cm..
Men det är ingen nyhet att kärleken är grym.


p.s. Josefin det här är till dig; chanelsblogg!

godmorgon

Ja, det har varit ett jävla tjat om mina oframkallade foton, men igår så hjälpte Josefin.j mig att få det gjort! Så vi laddade in 293 bilder till onoffs hemsida, tack för det! :)
Jag var även i stan och fikade och gick några rundor i affärerna med Noeline igår. Självklart fick lite smått och gott följa med mig hem, det är svårt att inte få med sig något hem. Idag blir det fika igen, med mamsen denna gången (vilket betyder gratis fika, kalas;D). Det lär bo tusen tandtroll i min mun och mitt blod borde lukta socker efter all fika jag kränger ner i mig. Men gott äre!

Sen funderar jag på att verkligen försöka få igång en layout här, om denna bloggen ska komma nån vart menar jag. Men jag har inte ens tålamod att försöka förstå varför inte (fan i helvete varför inte) min visningsbild vill visas, eller gör den det?

puss på det rätta stället
with love/josefin

cheapmonday


De ljusa jeansen, passformen på deras linnen, kjolen med snygga fickor och dragkedjor,
 jeansen med snygg slitning (ni ska se slitningen på smalbenet!), ufo-linnet/klänningen
som jag hade bruit alla årstider, shortsen som går att ha alltid och hela tiden..
allt är snyggt helt enkelt


cheapmonday.com

Jag satt här hemma och funderade på varför Weekday inte finns i Halmstad.

springholiday




folk borde klä ut sig oftare

Det är lov, ja ja ja jaaaaa, yes yes yes yeeeees! gött mos, skönt som fan, gödde, kalas osv osv...!
Ja alltså lov, såå.. vad händer ikväll tro?
På lovet måste jag åka in till stan jag saknar det något förbaskat, jag vet inte ens om jag har pengar? Har jag det så måste jag ta slut på dom såklart. Nya kläder, kanske lite ny strumbyxe lycka? Jag vill ha några mönstriga, vilket det är brist på i butikerna, snart får jag väl designa några egna. Jag har velat ha ett par riktigt mönstriga (är det ett ord?) sedan evigheter då jag såg ett par med fina hjärtan på en model från Gucci i slutet av somarn. Sen vill jag ha ett par jeans till kanske? Kanske härma Elin Kling och Sofi med de snygga cheap monday jeansen med "skinn" på utsidan av låret, de som jag och Noeline såg på Weekday när vi var i sthlm (varför köpte vi inte de då Noeline?)

Nä, nu måste jag äta något så jag blir lycklig och mätt (eller försöka bli mätt iaf, det är svårt!) och ringa någon eller nått!

puss på det rätta stället
with love/josefin

nej..


...Ashley Olsen, nej

astro

lejonet

Idag blir en bra dag då du får en hel del gjort på jobbet utan att anstränga dig. Du har fått upp ett högt tempo och saker och ting verkar gå din väg idag.

ja men det låter ju kalas, om det håller i tills imorgon så skiter jag i att plugga nu helt enkelt. Jag skyller på astrologin när jag fått IG,  själv tycker jag det låter som en bra ide, inte ni?

sol




När jag cyklade hem efter ha gjort historia provet imorse tittade jag av någon anledning rakt upp i skyn och upptäckte att himlen var blå. Helt blå, sommar blå. Eller helt blå om man bortser från månen som visst hade missuppfattat det hela med att jag-försvinner-när-det-blir-morgon-grejen. Dessutom kom jag på att det är ungefär just nu som de fina höstdagarna äger rum, ni vet den färgglada hösten (som varar en vecka eller så och snabbt bytts ut mot en oändligt grå himmel). Kul! Lov snart med ju, jippysomfan, får la vara ute och dricka te nånstans. Låter som en idé.

puss på det rätta stället
with love/josefin

morfars

Fikelika igår på morfars med mina bundisar (malin låg hemma i feber dock..) Hög mysfaktor och borde bli traditionellt.


mitt hår bevisade tyngdlagens existens genom att peka mot söder.
men andra ord så plattade jag mitt hår för första gången på evigheter.

Elin klings assistent

Ni vet säkert att Elin söker en assistent, jag hade inte bangat. Hon är grym på många sätt och vis, hennes blogg ligger högt på min att-kolla-det-första-jag-gör-på-datorn-lista! (om jag hade haft en dvs.)

Just nu befinner jag mig i en svettig datasal i skolan och får sura blickar kors och tvärs, lappen på väggen med reglerna för datasalen (det är egentligen bara en regel men det står "regler") lyder; Endast skolarebete.
Tror ni blogg.se räknas som en giltig sida? tveksamt.

puss på det rätta stället
with love/josefin


24 timmar räcker liksom inte till

usch, jag märker hur mycket jag är hemma om dagarna nu. Det känns allt för lägesedan jag umgicks med någon på vardagen, säkert veckor sen! Men jag har skjutit upp allt mitt skolarbete hela tiden, och hey - se på mig nu. Jag har läxor/prov/redovisningar & inlämningar upp till öronen.
Men på onsdag ska jag slå mig fri och fika med brudarna, alla hoppas jag! det är bäst så, bäst!
Idag har jag iallafall lagat grymt god mat och städat klart mitt rum. Så nu är gardroben rensad, lådorna tömda och golvet skurat. Äntligen ska jag få lägga huvudet på fräscha lakan ikväll också, jag blundar för sanningen om sist jag bytte dem.




gissa vad jag ska göra nu? ja just det... läxa!

puss på det rätta stället
with love/josefin

sista minuten

längesedan sist, men jag har inte orkat/haft lust. Ingen läser typ ändå och då känns det meningslöst, men samtidigt är det kul så här kommer lite bilder vafals.


väskan ser lätt ut men den vägde ton vill jag påpeka


Noeline som stod bakom kameran i blått, haha någon som kan gissa hur
bilden hade sett ut om den hade tagit 5 sekunder senare?
Ledtråd: pang!

Bilder från i onsdes då jag hjälpte Noeline med ett graf arbete, det fanns andra då jag inte hoppade utan var mer seriös men jag har inte sett dem ännu, dessa tycker jag är roliga iallafall, svårtast var att få upp väskan och samtidigt inte grimatisera medans jag hoppade.
Det var kul, som alltid med Noeline fnissade vi i någon timme eller sådär först ;D

lets do things we never dare

Att saker aldrig riktigt blir som man planerat borde man ha lärt sig vid det här laget. Det blev varken Ge-kås i söndes eller måndes, nej utan i lördes. Mitt uppdrag var att hitta ett fotoalbum och mission completed! Det blev ett enorm helsvart sådant. Ett med varken fram- eller baksida, men med många, stora, helsvarta blad. Så nu jävlar ska det pysslas. En god överraskning var att jag även hittade fulsnygga (snygga) scrapbook-prylar att pryda det hela med. Självklart fick jag med mig en massa annat krims och krams från den enorma byggnaden men det är en annan historia.



De små arken har grymt snygga motiv

Jag och Josefin bestämde att vi skulle sitta ihop och fixa nån dag, låter grymt bra. Med en thé kopp och klister i både hår och på golvet blir det nog supermysigt (och superklistrigt). Måste bara skicka in mina foto fanskap, skuter upp det hela tiden. Kanske imorgon efter jag varit på sture är en bra idé, får la tjata med mig någon eller så fixar jag det snabbt och lätt själv helt enkelt.
Men nu - plugg!

puss på det rätta stället
with love/josefin


fototabelt



Jag var tvungen att prova om linnet var fototabelt (haha, bra ord va?) för jag ska förmodligen ha på mig det när jag hjälper Noeline med hennes fotoarbete imorgon eller på onsdag! Nu måste jag verkligen plugga, det är lite stressigt med det, och minst sagt lite (mycket) tråkigt med det.

dessutom så är det nog ingen som har missat blondinbellas "paus". Jag såg det igår morse och tycker att det låter nyttigt.

hey you birds



Självklart har jag tusen bilder såsom den översta men typ 2 som den nedersta

puss på det rätta stället
with love/josefin

trött

snart ska jag till Josefins syster men just nu så vill jag bara sova en skvätt. Eller säger man skvätt? sova en blund, en stund?
äh, jag vill iallafall sova

ledig imorgon

.. om jag får bestämma.
Jag tror faktiskt att jag är det, dvs. om det inte är imorgon min psykolgi redovisning ska redovisas, är det imorgon så är jag körd. Jag tror faktiskt att jag satsar på en lunch i stan i samband med en intensiv sko jakt. Jag vill ha stövlar, kängor, uggs - vinter skor i vilken form som helst. Det känns så, men jag har ingen aning om vad jag letar efter. Det återstår att se.
Jag vet inte om jag har nämnt att jag skulle till Gekås på söndag? I vilket fall som helst så blir det inte på söndag, det blir på måndag istället då Isabelle ska jobba hela helgen. På Gekås planeras att hitta ett snyggt fotoalbum och fulfina klistermärken som jag kan smycka det med tillsammans med mina foton, kalas!

Nu ska jag följa med mamma och handla, haha, självklart är det för min skull, jag ska tjata med valpögon vid glass disken! Jag vill ha glass nu, nu, nu, nuuu!
Men först alltid en dusch - inte lukta usch.

puss på det rätta stället
with love/josefin

sockerläpp


oj vad uttråkad jag kom på att jag är, jag saknar mina brudar med!
Planer till helgen med dem iallafall, alltid guldvärt

puss på det rätta stället
with love/josefin

bää

Visste ni att de omtalade skorna UGGs blivigt döpta efter ordet "ugly"?
Nu vet ni! Men hey, de är ju faktiskt riktigt fulfina.

De fick uppmärksamhet när kändisar, ingen mindre än Kate Moss, började använda dem.
.. år 2003! 


game on bitches

för kvinnor och män (som önskar att de var kvinnor) som missbrukar uttrycket oh my god och är för dåliga för att nå uppmärksamhet på något annat sätt.

Paris Hilton's My New BFF

Så dåligt att det nästan är bra, och jag erkänner att jag förmodligen kommer att kika in på mtv:s hemsida en än gång eller kanske två gånger till, för att se när nästa avsnitt dyker upp

nagellack


RIO och ANKARA, målat på naglarna med RIO

Det är sällan jag går helt utan nagellack, så igår när jag var i stan en snabbis för att köpa sminkborstar så hamnade jag även vid nagellacken, jag berättade för Caroline att jag absolut inte ville ha några rosa eller röda nagellack för det har jag så mycket av och är ju tråkigt. Men i samband med det så försvann ungefär 90% av alternativen. Jag haffade åt mig det "bruna", RIO, och tog även ett lila. Men nehe, jag ångrade mig visst i sista sekunden såg jag nu, idag, när jag kollade i min påse. Ett till nagellack, ett till.. rött sådant!

vilken konstig natt

När jag skulle cykla hem från Erica idag, rätt nyss, så sa hon "vilken jävla konstig natt det blev ändå!", haha och ja! Det var den tamigfan. Emma och Jag cyklade ut till Erica igårkväll, jag skulle sova över och det var sedan tidigare bestämt. Men så ungefär när Emma skulle åka hem så ringde Andreas och Daniel och sa att de skulle komma ut till Erica de också. Efter ett tag när Emma redan stuckit så fick vi ett sms "kom till stuttsmattan", och så gjorde vi. Där möttes vi av en rolig syn då Andeas och Daniel satt på marken brevid ett mini-plast bord och hade radat upp deras dricka och grejer och hade en.. ja picknick typ. HAHA, jag och Erica skrattade och hämtade kameran. Sen liksom gick vi in och sen liksom sov de där också. Just nu vill jag bara se bilderna från natten, de lär vara riktigt fina!

puss på det rätta stället
with love/josefin


någon knyter sin näve bakom rygg



Ibland undrar jag vad jag tänkte i situationer som dessa ovan,
vad tänkte jag när jag tog dessa?

puss på det rätta stället
with love/josefin

oh no

väntade på ett samtal för att få ett tack men nejtack.
fan också
Mamma och daddy sa att de aldrig mer skulle handla på ica.


träna, ja kanske

Jag kan börja med att förklara min rubrik, jag har ju funderat på att börja träna igen, som jag skrev i ett tidigare inlägg. Så plötsligt idag när jag satt i bilen med min far så bara sa han det, ja, att om jag ville så kunde jag få ett träningskort. På Nautilus föreslog han, jag berättade att jag funderade på att börja på Friskis och Svettis där både Erica och Josefin tränar om jag uppfattat det rätt?
Jag vet att Caroline tränar på Nautilus men jag tror att hon sysslar med någon slags dans av något slag, och för allas skull så ska jag nog inte ge mig in på det, haha, det vill jag inte ens tänka på. Och så har jag ju äran att träffa Caroline i skolan varje dag. Men Erica och Josefin träffar jag inte alls mycket på vardagarna då dagarna fyllt med annat trams och vi går på olika skolor. Jag tycker att det vore kul att ses 1-2 gånger/vecka med er små filurer, jag vet inte ens om Emma kanske också tränar på Friskis? Ännu bättre isåfall.

En annan sak är att Isabelle, min syster, har (förmodligen) fått jobb som skidlärare i Hemsedal i Norge. Och jag har lust gånger tusen att åka på skidsemester i vinter, det hade varit så grymt kul! Så just nu vill jag bara att de från ica ska ringa och meddela att jag fått jobbet, jag börjar undra vad som hände med "vi hör av oss senast i mitten av nästa vecka"...!

En tredje sak är att 24 timmar om dygnet inte räcker till om jag ska fortsätta babbla här och samtidigt bli klar med min läxa så jag slänger in en bild och säger godnatt, jaa.. godnatt då!

p.s. isabelle kom hem med en mössa, (precis en sådan jag visade på bild från borås inlägget) från second hand! den måste jag haffa åt mig en dag. En lurvig sak :)

t
puss på det rätta stället
with love/josefin


RSS 2.0