det är lätt att vara efter klok


Jag borde ångra att jag inte tog med den hem.. eller hur

one pair of candy lips and your bubblegum tongue


and of we go

Idag var det julavslutning, idag är det jullov. Äntligen va? och imorgon drar jag och mina päron mot Tyskland, Lubeck, för att besöka enorma julmarknadader och bo på mysigt hotel en natt eller två. Hoppas julkänslorna svämmar över väl på plats!
På söndag far vi vidare mot england, där vi ska fira jul och har ett fullsmockat schema med pubar och resturanger att besöka, fotbollsmatcher att se, affärer att trängas i och släkt/vänner att träffa. Om julkänslorna inte kom i Lubeck lär de komma i england, jag pratade nyss med grandma och planerade om hur vi skulle dekorera plastgranen i deras trånga vardagsrum, och så har jag en liten kusin i england som fortfarande tror på tomten och som redan nu spanar mot himlen varje natt för att få en skymt av Mr; Santa.

Kort sagt God Jul säger jag redan nu då jag inte kommer hem förrän på nyårsafton morgon. I'll be missing you all!

puss på det rätta stället
with love/josefin ♥


cover of the magazine



att ha på benen



på bioduken

Jag hatar josefin för att hon drog med mig och fick mig att se den omtalade filmen -Twilight. Jag har en sjuk ångerst och rekomenderar ingen att se den. Eller se den om du vill bli trollbunden, fast och deprimerad för att du aldrig kommer få se den för första gången igen och näst intill självmordsbelägen för att hulken ni-vet-vem i filmen aldrig kommer bli din (Josefin jag har lagt till punkten på min att-göra-innan-jag-dör-lista). Jag vill säga att jag överdriver, vilket jag också gör - men det är sorligt nog bara pytte liten överdrift och mest sanning i det jag skriver.
Jag tänker inte tjata mer utan säger bara att jag håller med om varje posetivt ord och varje hylling av filmen och hjälp typ...

Jag satt under hela filmen väntandes på att den verkligen skulle börja och när den slutade kom jag på att det var den bästa film jag sett. 


en månad


emma i våras

4 veckor, en månad, 28 dagar, kalla det vad ni vill men att det är lång tid utan är emma är en sak som är säkert. Känn dig saknad  ♥

tredje advent


det blir alltid fajt i min säng av nån skum anledning.

haha, det var inte bara jag & erica som klädde ut oss i lördes

helgen har varit bra. Men nu är den slut.. igen.
Nu ska jag kika om det finns lite julgodis kvar i kylen.

puss på det rätta stället
with love/josefin

elin klings assistent #2


Emma eling klings assistent  

jag måste bara rekomendera denna med, för jippy vad bra! Nu måste jag ju bara klippa min lugg.

UPPDATERAT: sjukt att hon bloggat om samma strumbyxor


svar på ericas fråga


snott bilder från Karolines blogg, rekomenderas    

Erica frågade igår på gina om de skulle få in zebra leggings, "vet inte" blev svaret. Här får du ett nytt svar - från mig "ja, förmodligen". Jackan är inte helt fel heller om jag får säga det själv. Hoppas allt kommer till Halmstad bara.

puss på det rätta stället
with love/josefin

all you need is love

Jag börjar ångra mig åter igen att jag aldrig köpte beatles t-shirten på Urban outfitters i sthlm.



väska & t-shirt från forever21

vill ha vill ha vill ha







idag fick jag paket

Paketet var från stylebystars, jag hade nästan glömt bort att jag beställt. Mamma hade åkt och hämtat paketet samt slagit in det och räckte fram det i dörröppningen direkt när jag kom hem från skolan. Jag blev helt lurad och trodde på mamma när hon sa att det var sockar i paketet. Snabbt sprang jag upp för trappan och bytte om, mamma stod och tryckte utanför, spänd för att höra min reaktion. Satt den som en smäck? Nepp. Mamma får helt enkelt ta fram symaskinen och sy in den under rumpan, funderar på att sy upp den lite med. Överlag var den bra. Resultat får vi nog se när den är färdig sydd.



puss på det rätta stället
with love/josefin

jag tänkte plugga..

..men hamande här;
 
MischaBartons blogg!

klicka in mig på Audrinas, och Whitneys blogg från the Hills i samma vända. På Whitneys blogg hittade jag en trailer till The City, och det verkar askalas! Jag har faktiskt tröttnat lite på att följa karaktärernas liv i The Hills, men Whitney har alltid varit i favorit i pogrammet så det ska bli spännande att följa Whitney i The City. När kommer det visas i Sverige tro?

Eric Hutchinson - Rock & Roll

mysig låt som man bara måste la-la med, lyssna här   
   

hjärtesorg

när det redan hopplösa blir omöjligt,
när det redan borttappade blir försvunnet.
när något som aldrig ens fick en chans att börja - redan slutat. 

jag har inte ens rätt att fortfarande tänka på det här, det borde och finns ingen förklaring till varför jag kan känna såhär; efter två små tagent nertryck från dig, mår jag illa och surret i magen, som mest skaver än kittlar, gör volter. Jag önskar att någon kunde riva sönder dig innifrån med naglar och knivar istället för mig, jag önskar det var du och inte jag. Jag önskar att det var tvärtom.

frågor utan svar, frågetecken, oro och levande i en ständig ovisshet.
men nu vet jag iallafall.. tror jag


you always smile but in your eyes your sorrow showes



Andreas bad mig skicka en bild häromdagen där han kunde photoshopa in ett par vingar till mig. Jag skickade denna vilket passade bra då jag står på sidan. Han började trixa och fixa med en gång, men skrev sedan att han skulle fortsätta nästa dag då han var trött och inte hade lust för studen. Sen skickade han ändå samma kväll denna bilden!
- du gjorde den ändå! 
- nej nej, detta är bara skiss vart vingarna ska sitta ungefär!
Jag tycker vingarna är suveräna nu! Och detta var en skiss, ja, resultatet lär ju bli bra.

puss på det rätta stället
with love/josefin

da busschafför

Lördes var en grymt bra dag, spenderades med 2 favoriter hemma hos mig med allmänt mys, sen vidare till oscar där vi träffade vårt ultimata gäng.

På vägen dit saktade saktade bussen in och vi trodde herr chafför skulle be oss sluta skutta omkring och ta foto mitt i vägen men icke sa nicke
- ey tjejer! jag vill också vara med på bild.
och självklart!


puss på det rätta stället
with love/josefin

x-mas


julkulor

twinsen!<3

snart är det jul
och då är det kul
men kulan gick sönder
i slagsmål med bönder!
och med en tunna sill,
silli dill, silli dill - med potatis till

jag typ lyssnar på julradio

helgen

helgen har varit kalas från början till slut... redan slut (!). typ tusen saker att berätta om och miljoner bilder att visa. Men måste sortera och bilder skickas lite kors och tvärs just nu sen orkar jag inte heller. Men jag kan sammanfatta kort; fredes - harrys, JB-lan, hemmakväll, emma kväll. lördes - josefin mys, discokulor, kortspel, busschaffis, fest hos oscar med de ultimata, erica nana över. söndes, idag - jag och erica har varit dumma i huvudet, alltså helt normala för att vara oss. andra advent med 2 tomtar (erica är ljusvakt), jag & erica i pyjamas hela dagen lång, helt bäst.
(eftersom helgen skulle vara en "plugg-helg" men ist blev en "bäst-helg" blir jag hemma imorn och pluggar röven av mig)

puss på det rätta stället (överallt!)
with lovelovelove/josefin

psst; kolla carolines & ericas bloggar för bilder nu  

doh



igår tänkte jag ha på mig mitt finfina linne och kjol med dragkedja,
men dragkedjan liksom fastnade.. och nu har det finfina linnet ett stort hål..

angående luggen


bild från filippas blogg  

det är liksom sånt här som gör en intresserad + typ pecka snygging (fast jag vet att man inte får deras utseende bara för jag klipper lugg). Men feg som jag är så lär det inte bli förrän efter jul/nyår och det blir nog isåfall bara nått lite längre som kommer hänga i ögonen. Vi får se.

RSS 2.0