style and the city




Paris och New York street style

monday

Jag tycker det är förjävligt att man alltid måste slösa bort 15% av sin vecka på måndagar. Dumma måndagar som bidrar till ångest och seg-skallar. Men idag skiner solen, igen! Vilket är värt ett Hallelujah! Så Hallelujah förfan. Hoppas vädret håller i sig tills imorgon. Då jag har min leka-i-skogen-praktik. Fan för att sova ute i regn och snö. Nu måste rusa för att leta upp gummistövlar och andra friluftslivs-kläder. Dock tror jag att det mesta jag hittar kommer vara i dagis storlek, men stolek 120 går nog också bra... eller?

januari - mars 2009

Januari:


En före och efter bild från den kvällen, mina strumpisar klarade inte trycket.

Januari - Februari:


Skidsemester i månads skiftet med J.J. skidor och fest bidrog till en grym helg.

Februari:


Musik Direkt på kåren

Mars:

Hampus medverkade i en pjäs och gjorde sin granne stolt.

Inte ens hälften av alla bilder och tillfällen jag vill visa, men nu skiner solen och jag får ångest av att sitta inne en solig dag.

earth hour

Godmorgon! Igår var en väldigt lugn kväll, första på flera helger vilket var skönt men vilket också gör mig väldigt rastlös och ivrig att hitta på något ikväll. Förmodligen bär det av mot Musik Direkt. Jag tänkte mest bara flika in för att påminna er om eart hour ikväll! Små saker gör stor skillnad! Gör det till en mysig sak. Laga god mat och ät tillsammans i ljuset av stiarinljus, vilken idé va. 

andra sidan jorden

imorgon åker Noeline ut i världen i 20 dar. Se upp för hajarna i havet så kör vi på picknick när du kommer hem. Jag gör mitt bästa för att vara glad för din skull ska du veta.. men jag har liksom fastnat på vara-otroligt-avundsjuk-stadiet och lär stanna där ett tag till. Så simma lungt min vän och hälsa Shanghai och Australien att jag kommer snart jag också!

prisma




solen målar mönster

thekooksthekooksthekooksthekooksthekooksthekooksthekooks

Luke, THEKOOKSTHEKOOKS, Pritchard  
click, click, click, click      

notis

Efter denna veckan är det praktik för min del. Vi ska ut i skogen i ett dygn och sova på rötter och barr bland myror och möss. Det ska bli spännande. Men det är inte min poäng. Poängen är den att efter det är det påsklov, och efter det, hör och häpna, är det endast 7 veckor till sommarlovet. 7 måndagar, 7 tisdagar osv. kvar. Det är knappt något alls. Inte om man räknar med allt latjo lajban som de sista veckorna i skolan alltid bidrar med.

weekend



Josefin gör comeback!


RSS 2.0